Wellington har många personer

En del är koola (med K)

ff

En del är glada

d

En del är rädda (?)

sla

En del har svart näbb

rt

En del har röd näbb

d

En del äter hår

år

Somliga putar med munnen

ar

Några är ihåliga

lig

Andra är filmstjärnor




En del är starka

rk

Andra är posörer

ör

DCFC

Okej, jag har blivit förälskad återigen. Jag blir ju det lite då och då. Den här gången är offret för min plötsliga affektion en man vid namnet Ben Gibbard. Vilken stjärna! Vilken talang! Vilken fantastisk muskibegåvning! Jag besökte Death Cab For Cuties första koncert på Nya Zeeland förra veckan och blev oerhört positivt överraskad.

Jag gillar verkligen deras musik och deras senaste album är ju fantastiskt men ändå lyckades de överträffa mina förväntningar rejält. Och Ben Gibbard, som för övrigt också är sångare I The Postal Service, ägde Wellington hela kvällen. Han sprang emellan trummor, piano, gitarr och mikrofonen och dansade som hade han fått sig en rejäl kyss av ecstacy eller liknande. Nedan finns en liten snutt från en av mina faoritlåtar 'A lack of color".



Och sen tog jag sådana där bilder som är fullständigt värdelösa också. Så likgiltiga och alltid med samma motiv. Suddiga och otydliga eftersom ljussättningen är så blinkande på scen. Men eftersom jag har dem kan jag väl lika gärna lägga upp dem.

hlkjbk

Ben är alltså han med rött ljus på sig. Eller om det är en rödaktig skjorta. Minns inte riktigt.

bnk

Och här är Ben vänd med ryggen till. Han var ju väldigt rörlig där uppe på scenen.

Svar på funderingar

Jag har fått lite påtryckning från Sofia, min assistent. Hon klagar över att hon får så många mejl från bloggläsare. Det tycker jag är kul. Jag betalar ju faktiskt pengar för hennes tjänster. Och ändå har hon mage att säga ifrån. Så jag tänkte såhär, skicka gärna lite mer mejl till henne. Hälsa från mig!
[email protected] är adressen!

Det som det mest har frågats om är flytten jag skrev om för ett tag sen. Jag berättade ju om hur arbetslösheten är viktig och drog paralleller till min smutstvätt i och med min flytt. Jag var lite otydlig med omfattningen av flytten då men det är ju faktiskt så att jag bor kvar på samma adress. Så ni som har skickat post till mig (tack!!!) till 18/185 Tasman Street, Mt Cook, Wellington 6021 kan fortsätta göra det. Jag har nämligen bara bytt från våning ett till våning tre i mitt hus där jag bor. Jag har inte längre eget badrum, egen ingång och måste vandra uppför två trappor efter att jag har stapplat hem ifrån krogen. Men det är åtminstone billigare! Score.

Jag kommer strax återkomma och berätta om några smått fantastiska inslag i mitt liv!´

#CLIFFHANGER

RSS 2.0